Polonia Breda BCV Polonia

Bredase Culturele Vereniging POLONIA

 

Beste Leden van Ver. Polonia te Breda

Ik wil aan jullie even een mededeling doen want er is bij de Ver.Polonia een nieuwe voorzitter gekomen. En dat ben ik dat wil zeggen mijn naam is Johan Wiaterek.

Ik ben een klein zoon van een oud strijder en wel van de 3e generatie.


Mijn Opa heeft mede voor gezorgd dat er vrijheid is gekomen een Nederland.

Daar ben ik mijn Opa met zijn collega`s dankbaar voor dat wij nu vrij kunnen leven in Nederland. En dat wij nu ons zegje nu in vrijheid kunnen zeggen wat wij willen.

Maar goed dat gezegd te hebben zal ik nu verder mijn voor stellen aan jullie.

Zoals ik al had gezegd hoe ik heet is; Johan Wiaterek en ik woon in de Gen. Maczekstraat.

Ik ben al een paar jaar lid van de Ver.Polonia en ik ben ook al een aantal jaar bestuurlid van de  Ver. Polonia  vandaar dat ik nu Voorzitter ben geworden van de Ver. Polonia want daar was een plaatsje vrij gekomen. Onze (oude) Voorzitter is bij ons weg gaan maar niet uit de Vereniging van Polonia want ze is nog wel lid van onze Ver. Polonia.


Ik kan wel een heel verhaal gaan doen wat ik allemaal heb gedaan maar dat word ook weer te veel van het goede en dat hoeft nou ook niet weer.

Ik zal wel een paar dingen zeggen want dat vind ik wel belangrijk om te zeggen.

Ik ben ook voorzitter van de Ver. Polonia maar ik doe ook veel vrijwilligers werk voor Het Nederlandse Rode Kruis, daarbij zit ik nog bij een tal EHBO Vereniging, en ik ben ook nog verkeersregelaar dat zijn zo een paar dingen wat ik allemaal doe.

Ik wil jullie niet met zo groot verhaal komen, want dat is ook niet nodig ik ben iemand die graag de handjes uit de mouwen haalt en met mijn collega`s het gaan doen.

Wij weten dat de tijd niet zo goed is, en dat er niet zo veel geld is, maar dat wil niet zeggen dat wij niet ons beste beentje niet vooruit willen zetten. Maar dat kunnen wij niet alleen daar heb ik ook de hulp van jullie ook hart nodig bij. Laat ik het nu maar even bij dit verhaaltje zitten en verder gaan met ons werk om nieuwe leden te gaan zoeken en voor nieuwe sponsors voor onze Ver. Polonia.

Met vriendelijke groet,

Johan Wiaterek

Voorzitter Ver.Polonia te Breda.